"Als je deze taken – of een deel daarvan – uitbesteedt dan is het van groot belang dat er heldere afspraken zijn over wat er precies opgeleverd moet worden en welk doel het dient. Een goede onderlinge communicatie is daarbij noodzakelijk. Bovendien moeten de onderlinge verwachtingen helder zijn. Bij het opstellen van functieprofielen is namelijk een grote rol weggelegd voor jou als werkgever en je medewerkers, ook als je het project uitbesteedt aan een HR-adviesbureau. Hoe groot die rol is en hoe die moet worden ingevuld moet van tevoren duidelijk zijn.”

Suzan Visser, HR-adviseur

HR-advies van Tentoo

Tentoo is een fullservice HR-dienstverlener voor werkgevers met vast en/of flexibel personeel. Wij adviseren, ondersteunen en begeleiden alle type ondernemers in hun HR-beleid.


Natuurlijk kunnen wij van Tentoo jou helpen aan goede functieprofielen én met de taken die er uit voortvloeien. Tentoo werkt laagdrempelig, informeel en persoonlijk. Daarbij zijn wij transparant in kosten. Het eerste gesprek is vrijblijvend en gratis. Wellicht kunnen wij iets voor jou betekenen.

Ook advies?

Wil je ook advies over het opstellen van functieprofielen? Wij zitten voor je klaar!


Maassluisstraat 2 l Amsterdam l 020 - 524 60 51 l hradvies@tentoo.nl l www.tentoo.nl