Freelance verloning als opstap voor het zelfstandig ondernemerschap

Als je merkt dat het aantal opdrachten en opdrachtgevers toeneemt en jij je echt profileert als ondernemer, dan kun je alsnog de stap zetten naar het zelfstandig ondernemerschap. Misschien kun je zelfs je baan opzeggen! In dat geval is de stap naar het zelfstandig ondernemerschap extra interessant, om dat je dan kunt profiteren van de eerdergenoemde belastingvoordelen. Wel krijg je dan te maken met randzaken als belastingzaken, administratie, facturatie en debiteurenbeheer.

Wij helpen je graag

Weten wat Tentoo kan doen om jou onbekommerd te laten ondernemen? Vraag dan via onderstaand formulier een offerte aan. Daarna stellen wij vrijblijvend een loonberekening voor je op. Via het formulier mag je natuurlijk ook een andere 'parttime ondernemen'-vraag aan ons stellen.

Direct contact

Heb je nog vragen of is iets nog niet helemaal duidelijk? Neem dan direct contact met ons op via 020 – 238 69 36 of freelancers@tentoo.nl.

Tentoo beweegt met je mee

Tentoo laat werkgevers, freelancers en zzp’ers onbekommerd ondernemen. Dat doen we al sinds 1992. Hoe? We nemen zorgen, risico’s en belemmeringen weg rondom uitbetalingen en werkgeverschap. Op jaarbasis verlonen we tienduizenden medewerkers bij meer dan 11.000 bedrijven en we ondersteunen duizenden freelancers door heel Nederland. Daarnaast assisteren we zzp’ers met hun backoffice en bieden we uiteenlopende HR-diensten voor de medewerkers die ondernemers in eigen dienst hebben.