Of vergeet alles wat je net hebt gelezen en start als freelancer via Tentoo!

Met Tentoo Freelance (ook bekend als payroll) combineer je namelijk de vrijheid van ondernemerschap met het gemak van loondienst. Jij komt bij Tentoo op de loonlijst. Maar je blijft zelf bepalen voor wie je werkt en tegen welk tarief, net als een echte zzp'er. Tentoo neemt wel al jouw administratieve en financiële verplichtingen uit handen. Zo houd jij meer tijd over voor je vak!

"Ik kan terugvallen op een sociaal vangnet en heb zekerheden."

Geen KVK-inschrijving nodig

Inschrijven bij de KvK als zzp’er kost dus even wat tijd. Bij Tentoo kun je meteen aan de slag zonder je in te schrijven bij de Kamer van Koophandel. Start je als freelancer via Tentoo dan is een KvK-inschrijving en btw-nummer niet meer nodig. Tentoo fungeert namelijk als jouw juridisch werkgever, waardoor je bij Tentoo op de loonlijst komt te staan.

Onbekommerd ondernemen

Geen omkijken naar je administratie en je hoeft geen verzekeringen af te sluiten. Je druk maken om facturatie of debiteurenbeheer? Niet nodig! Je ontvangt van ons altijd binnen 7 dagen je geld. En heb je even geen opdrachten of de griep? Je bent bij ons automatisch verzekerd voor de WW, ZW en WIA. Een zzp'er is dat niet. Zelfs pensioenopbouw is mogelijk met payroll voor freelancers. Dat is pas onbekommerd ondernemen!

Ervaringen van freelancers

"Ik ben zeer tevreden met jullie systeem en blij dat ik een payrollbedrijf heb ingeschakeld voor mijn werkzaamheden als dansdocent. Ik krijg mijn geld altijd op tijd en ik heb geen omkijken naar belastingen. Top!"

Patrick Mussendijk

“Ik ben zeer tevreden over het digitaal aanleveren van de uren, de uitbetaling van het loon en de herinnering als de uren nog niet zijn getekend door de opdrachtgever. Mijn dank hiervoor. Als ik dit in een cijfer uitdruk, is dit een dikke 10.”

Els Slagter

"De vrijheid van het ondernemen kunnen maximaliseren en op de achtergrond de financiële verantwoordelijkheden geregeld hebben."

"Na 27 jaar trouwe dienst verloor ik mijn baan. Als 45 plusser is het lastig solliciteren. Gelukkig kon ik via payroll van Tentoo snel als freelancer aan de slag, zonder mijn sociale zekerheid te verliezen. Een ideale uitkomst!"

Henri Janssen - Technisch Schrijver

"De medewerkers zijn altijd erg vriendelijk en behulpzaam."

David Sinner - Lichttechnicus

Dikke 8!